Projekti: Minialbumi ystävänpäivälahjaksi



Ystävänpäivä lähestyy ja on taas aika miettiä lahjoja ja kortteja, joilla ilahduttaa ystävää! Minialbumi vanhoista valokuvista - esimerkiksi vaikkapa yhteisistä retkistä on aina kiva idea.



Säkkikangasta paperiaskarteluun


Albumin pääväriksi valitsin ystävänpäivän kunniaksi punaisen. Lisäksi extraväriksi keltaista. Koko albumi on kuitenkin aika punavoittoinen, joten halusin kansiin jotakin vähän muuta väriä. Päätin kokeilla sponsoripaketin mukana tullutta säkkikangasta kansiin ja yllättäen tykästyinkin materiaaliin! Näistä kansista tuli ehkä suosikkini, tosin ei vähiten tuon Basic Greyn (uutta Herbs & Honey -sarjaa) sydäntarran ansiosta, joka sopi teemaan ja albumin otsikoksi täydellisesti. Ruusutarrat sydämen reunoilla ovat puolestaan Pebblessin. Suurin osa papereista, mitä käytin tässä ovat Basic Greyn.



Pienet valokuvat kehysten sisään


Löysin kaappini kätköistä nuo ylempänä vilahtaneet hauskat 13x13 cm pahvikehikot, jotka ovat tulleet jonkun pakkauksen mukana. Niissä oli valmiina nuo reiät keskellä, josta sain idean laittaa pienet valokuvat sivuille noiden kehysten sisään. Yleensä käytän valokuvia tarrapaloin pinnasta kohotettuna, joten näin sisälle upotetut kuvat näyttävät mukavan erilaisille. Pienten kuvien vastapainoksi tulostin parille aukeamalle koko sivun kokoisen valokuvan.



Värikkäät paperit pääosaan


Albumin sisäsivut pidin aika yksinkertaisina, sillä halusin jättää värikkäät paperit pääosaan, valokuvien lisäksi. Koristeina on tarroja, nappeja, timantteja, tageja, nauhaa, maaliroiskeita ja sabluunalla tehtyjä ja piirreltyjä kukkia.




Lisää kuvia albumista ja vaihekuvia albumin synnystä voit käydä kurkkaamassa blogistani täältä!





Ei kommentteja

Kiitos viestistäsi!